معرفی اعضای هسته آموزشی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی
در ادامه نشست های تدوین طرح جامع عملیاتی برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی روز یکشنبه ۱۹ بهمن دومین جلسه با حضور کارشناسان و اعضای شورای شهر برگزار شد.
محمد علی مسلمی رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر با اشاره به مصوبه های قبلی جلسه تدوین طرح جامع عملیاتی برای پیشگیری ازآسیبهای اجتماعی و تدوین برنامه های مناسب برای اجرایی شدن در سال ۹۴ گفت: هدف از این گونه نشستها در گام نخست مشخص نمودن هسته آموزشی و سرفصلهای آموزشی برای جلوگیری از آسیببهای اجتماعی و اولویت بندی موضوعهای آموزشی می باشد.
در ادامه جلسه جلال کرمی، روانشناس و مشاور خانواده ضمن تشکر از اعضای شورای اسلامی شهر بابت اهمیت به مسائل اجتماعی گفت: متاسفانه بهداشت روان و سلامت روان برای مردم در اولویت قرار ندارد و رسیدگی به مشکلات اجتماعی سطح شهر، امری ضروری می باشد و باید در مرحله اول روی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی تمرکز نماییم.
ابراهیم مارابی کارشناس مسائل اجتماعی با اشاره به روند صعودی شدن گرایش به مواد مخدر گفت: متاسفانه در طی چند سال اخیر، اعتیاد روندی صعودی پیدا کرده است و گروه های مختلف سنی بویژه جوانان در معرض خطر بیشتر قرار گرفته اند.
حسن پور مدرس دانشگاه نیز در این ارتباط گفت: آموزش مهارت ارتباطی و مهارت حل مساله برای زوجین باید در دستور کار قرار گیرد و همچنین مربیان ،مدیران و معاونان مدارس نیز باید در زمینه شناخت از آسیبهای اجتماعی و نحوه برخورد با این مسائل آموزش داده شوند.
فریده مولوی عضو شورای شهر و از حاظران در این نشست گفت: برای انتخاب هسته آموزشی گزینش انجام شود و از افراد توانمند که می توانند بهتر ارتباط برقرار نمایند استفاده شود.
در پایان جلسه اولویتهای آموزشی همانند مهارتهای زندگی، مهارتهای فرزند پروری، اعتیاد و مواد مخدر، سواد رسانه ای(معنای مجازی)، آموزش قبل از ازدواج تعیین گردید و آغابیگی، قادرزاده، مسلمی، جلال کرمی، مهدی کرمی، ظاهر حیدری، ابراهیم مارابی، جمشید شامحمدی، دکتر رسولی آذر، دلیر درویشیان و خانم حسن پور، به عنوان اعضای هسته آموزشی اعلام شدند.